Πανό για καταλήψεις στην Αργυρούπολη

Το δόγμα ησυχία-τάξη-ασφάλεια αποτελεί αναγκαίο συστατικό για τη συνέχιση της κερδοφορίας του κεφαλαίου και τη καπιταλιστική ανάπτυξη έτσι όπως αυτή εκφράζεται από την κυριαρχία των επενδύσεων και του real estate, την τουριστικοποίηση όλων των γειτονιών, την εμπορευματικοποίηση κάθε πτυχής της μητρόπολης μέσα σε ένα πλαίσιο εθνικής ενότητας και φαινομενικής κοινωνικής/ταξικής ειρήνης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι διαχειριστές της εξουσίας ασκώντας μεγαλύτερη πίεση. Στο πλαίσιο μιας καθαρής εικόνας της Αθήνας εκκενώνει και τσιμεντώνει τους κατειλημμένους χώρους, εντείνει το κυνήγι και το μάντρωμα των κατατρεγμένων και διαμορφώνει το νομοθετικό πλαίσιο για την ποινικοποίηση των αγώνων.

Τα ΜΜΕ στον παγιωμένο πια ρόλο τους, σε κάθε νέα εκκένωση, επιχείρηση σκούπα εναντίον μεταναστών ή βίαια επιβολή πάνω σε διαδηλωτές επιδίδονται σε ένα όργιο κυβερνητικής προπαγάνδας, ψεμμάτων και λάσπης ενώ παρουσιάζουν μια στρεβλή εικόνα κοινωνικής ευφορίας, ετοιμάζοντας την κοινή γνώμη να αποδεχτεί αβίαστα την επόμενη κατασταλτική κίνηση.

Οι καταλήψεις είναι κομμάτι των αγώνων μας και η καταστολή τους δεν θα μείνει αναπάντητη

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

αναρχική συλλογικότητα parekura | parekura.espivblogs.net

Leave a Reply